Your Forever Stories

INTRODUCTIE

Over Ons

Sanne Luna

Founder & Wedding Photographer Ibiza

Nog niet eens zo lang geleden kwam ik voor het eerst het concept van styled wedding shoots tegen. Ik zag dat er in Amerika, wekelijks, zo niet dagelijks, de gaafste concepten worden uitgewerkt. Ik ging hier naar op zoek in Nederland maar ik kwam al snel tot de conclusie dat het aanbod in Nederland niet zo uitgebreid en divers is. 

 Als trouwfotograaf wist ik goed wat ik belangrijk zou vinden tijdens zo’n styled shoot. Aan de hand van mijn eigen ervaringen en veel input van leuke mede-fotografen om mij heen, heb ik de stap genomen om zelf styled shoots te gaan organiseren. Omdat ik zelf tot de doelgroep behoor kan ik goed het aanbod hierop afstemmen en heb ik veel fijne contacten met leveranciers uit de industrie. Zonder een top team van leveranciers had ik dit nooit kunnen verwezenlijken. Ik ben trots op alles wat we met elkaar hebben neergezet. 

Ik hoop in de toekomst nog heel veel meer mooie styled shoots te organiseren, waarvan hopelijk ook in het buitenland!

TROUWEN MET NINA

Wedding Planner Ibiza & Nederland

Hi Ik ben Nina, wat leuk om jullie te ontmoeten! Ik ben weddingplanner in Nederland en op Ibiza. Zelf kom ik al jaren op Ibiza en het is geweldig om op dit eiland ook mijn werk te mogen doen: de mooiste en magische bruiloften organiseren. De combinatie van bruiloften organiseren op Ibiza en NL werkt perfect voor mij. Ibiza is echt mijn tweede thuis en ik kom hier een paar keer per jaar. Deze editie help ik Sanne met het organiseren van deze geweldige reis. De thema’s van de shoots passen ook helemaal bij de type bruiloften die ik organiseer. We zijn heel druk bezig met het programma waarin we jullie lekker in de watten gaan leggen en er een geweldige ervaring van gaan maken. Waarbij jullie met een lading aan prachtig beeldmateriaal naar huis gaan.

 

Website made in-house

© 2021, Your Forever Stories All Rights Reserved.