Your Forever Stories

- Styled Shoot Nederland -

Winter Styled Wedding

Wij blikken terug op onze aller eerste styled shoot workshop. Wanneer wij dit schrijven voelt dit als een lifetime ago! Deze styled shoot stond volledig in het teken van een winter wedding. Eind november was de prachtige locatie Orangerie Elswout het decor van een prachtige styled wedding. 

Fotografen zijn overal vandaan gekomen om mee te kunnen doen aan deze fantastische fotografie workshop styled shoot. Van Groningen, tot Limburg , Duitsland en België.

Zoals altijd hebben we de fotografen opgedeeld in verschillende groepen en tijdsloten. Zo heeft iedere fotograaf de ruimte om te kunnen fotograferen.

We hebben twee prachtige bruidsparen geregeld die al wat ervaring hadden voor de lens; hierdoor kon de shoot soepel verlopen en voelde beiden bruidsparen zich volledig op hun gemak met meerdere fotografen om hen heen. 

Bij onze styled shoots verzorgen we altijd het hele plaatje. Van de getting ready, naar het aansnijden van een bruidstaart, tot de ceremonie en een prachtige koppelshoot. Zo kun jij het hele plaatje laten zien aan jouw klanten! Tijdens onze styled shoots hebben we altijd een verrassing in petto. Deze keer was het een magische first dance & een Mustang! Kijk je mee naar een paar van onze favoriete foto’s?

De locatie

Foto’s: Lissa Schwarz

@lissa.schwarz

Foto’s: Sanne Luna

Foto: Lissa Schwarz 

Some Favorites... The Getting Ready

Foto: Zus en Zo

Foto: Lissa Schwarz

Foto: Sanne Luna Photography

Foto: Hannah Hoekerswever

Foto: Beach Break Content

Foto: Beach Break Content

Foto: Hannah Hoekerswever

Foto: Lissa Schwarz

Lunch

Voor alle fotografen hebben wij een heerlijke catering lunch geregeld, en goed ook! Want van shooten krijg je honger. La Cookaracha kwam met een fantastische foodtruck voor iedereen wat lekkers verzorgen, uiteraard was dit geheel inclusief  voor al onze fotografen. Van lekkere warme soepen, tot verse broodjes, heerlijke muffins en prachtige (en ook nog eens eetbare) aperitiefjes. Vergeet trouwens niet de bruidstaart die we heerlijk zelf mochten uitproberen!

Foto: Lissa Schwarz

Foto’s: Alicja Gronert

Onderstaand kun je de volledige gallerij met favorieten terug vinden van deze fantastische dag!

Onze Favorites - Volledige Gallerij

Met dank aan al onze leveranciers.

Organisatie: Your Forever Stories + Sanne Luna Photography 

Locatie: Orangerie Elswout 

Styliste: The Wedding Assistant

MUAH: Puur Hair and Make-up

Bloemiste: Lieke Flowers

Catering: La Coockaracha

Trouwjurken: Weddings

Bruidstaart: Je Taarten

Trouw auto: Spark Exclusive